annonse 2019 Ostlendingen

Har du tomt kan vi bygge!

Har du tomt men ikke hytte er det godt mulig vi kan hjelpe deg. Vi har til nå kun bygget hytter på tomter tilknyttet Trysilfjellet sør og Trysilfjell Utmarkslag, men vil videre fremover kunne tilby å bygge hytter på tomter andre steder også. 


Trysilfjellet Arena med 65 hyttetomter nærmer seg slutten, og det er i dag bare 8 tomter igjen å bygge på der. Noen av disse tomtene bygger vi hytter i egenregi og selger, andre bygger vi sammen med kjøpere. Videre oppover i fjellet vil vi kunne tilby hytter på Mosetra II i samarbeid med Trysilfjell Utmarkslag, men hvis du allrede har kjøpt tomt på noen av byggetrinnene kan vi bygge hyttedrømmen din. 

Vi leverer slik det er i dag hytter med store muligheter for tilvalg. Ønsker du for eksempel av av våre modeller men bare i en litt annen form, er det mye som er mulig. Vi tegner og prosjekterer alle hytter selv, og ettersom vi er en relativt liten entreprenør er vi også veldig fleksible. Har du helt egne ideer kan du komme til oss med disse, men det vil naturligvis være rimeligere å ta utgangspunkt i en eksisterende modell. 

Ettersom vi er en lokal entreprenør som i størst mulig grad bruker lokale underentreprenører og leverandører, har vi også mulighet til å bygge hytter på tomter utenfor Trysilfjellet. Vi kan ordne alt for deg som totalentreprenør, og leve opp til vårt mål - som er å gjøre deg enkelt for DEG å nå hyttedrømmen. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat og luft dine ideer. Hvis ikke vi kan hjelpe deg kan vi helt sikkert anbefale andre lokale leverandører.