Dronebilde1

Velkommen til visning!

På onsdag den 17.04.2019 fra 12:00 til 16:00 har vi visning av Golfvegen 64 på Trysilfjellet Arena, og alle er velkomne til å ta en titt.


Hytta vi har tenkt å viser dere er en nesten ferdig hytte av den nye typen vi har kalt Arena 95, og den er den første av sitt slag på Trysilfjellet Arena. Den har blant annet romslig varm innendørs parkering i kjelleren, to fulle bad, 3 romslige soverom, badstue, svært påkostet kjøkken, og alt er effektivt og bovennlig fordelt på 95 m². Når det i tillegg er hems med disponibelt areal på 30 m² i hele hyttas lengde, blir det god plass å boltre seg på. 

Trysilfjellet Arena hyttegrend er bygget på samme naturlige platå i terrenget som Trysilfjellet Golfbane ligger på, og golfbanen er lagt der på grunn av sine gode solforhold. Med denne hyttas sør-vestvendte terrasse på 30 m² ligger alt til rette for meget gode dager i solen på terrassen når du ikke er ute på aktiviteter. 

Vi påstår at Trysilfjellet Arena er Norges beste hyttegrend for den aktive familien. Aktiviteter du kan nå fra hytta uten å bruke bil, og selv med små barn, er eksempelvis: Trysilfjellet Golf med Café Arena og moderne minigolfbane, Høyt & Lavt Klatrepark, GT Bikepark med pumptrack og dirtjumps, Gullia stisykkelområde, Trysil-Knut Arena med treningsmuligheter for langrenn og skiskyting hele året, samt også det prisvinnende hotellet Radisson Blu Resort Trysil med surfebølge, spa og flere restauranter.

I tillegg til Golfvegen 64 har vi 10 andre ledige hytter på området, og ingen av de har utleieplikt slik mange andre leiligheter og hytter nær Turistsenteret har. Noen hytter er ferdigprosjektert og byggesøkt, andre er åpne for endringer og prosjektering slik at hytta kan tilpasset deg og din bruk. Ta kontakt med oss på hytter@trysil.com så skal vi bygge hytta di. Vi har som mål å gjøre det enkelt for deg å bygge drømmehytta i Trysil.